Retraite

"Tijdens een Belichaamd Genieten Retraite krijg je de gelegenheid om helemaal tot rust te komen. Je hoeft niets te doen. Je gaat ervaren wat het is om in het NU, gedachteloos en in stilte, afgestemd op alles wat je wenst, te ZIJN. Zodat je in deze realiteit via je zintuigen optimaal kunt gaan waarnemen, ervaren en genieten. Dat is een compleet andere manier van leven dan de meeste mensen gewend zijn."

Het klinkt zo simpel, maar het effect van deze manier van leven zal diepgaand transformerend zijn. Het zal een herinnering in je bewustzijn en lichaam wakker maken die altijd al sluimerend onder de oppervlakte heeft gelegen...


Je keek er alleen al die tijd overheen, omdat het te simpel, te mooi en te makkelijk is om waar te kunnen zijn. Maar ik weet inmiddels beter. En jij straks ook!


Dit is niet alleen een heerlijke retraite om jezelf cadeau te doen. Het is een ervaring die bepalend kan gaan zijn voor de manier waarop je je verdere leven gaat inrichten.


Kom alleen of breng je partner mee. Een vriend of vriendin meebrengen mag ook. Wanneer je het samen beleeft, kun je de ervaring ook samen mee naar huis nemen en verder doortrekken in jullie dagelijkse leven. Dat maakt het nog leuker en makkelijker.


Het is mogelijk om te kiezen voor een Belichaamd Genieten Retraite van 1 of 2 dagen, met een comfortabele overnachting in ons romantische gastenverblijf met bad achter in onze tuin. Ideaal om je even helemaal terug te trekken en tot jezelf te komen.

"Een dag voelen, ervaren, ontspannen, ontvangen, opladen, genieten en rustig vanuit ZIJN doen wat je leuk vindt, doet wonderen."

~ Mariëlle Duijndam

Tijdens deze dag(en) volgen we de flow

Indien nodig help ik je als eerste goed in je lichaam te landen met je aandacht en bewustzijn. Zoals bij een Diepe Shift Sessie. Alles wat er in jou aanwezig is, is welkom. Ik laat je zien hoe je alles kunt ontvangen, zodat oude onnodige ballast vanzelf loslaat en je een diep gevoel van opluchting, rust, stabiliteit, stevigheid, balans en misschien zelfs wel een sprankelend lichte energie, helderheid en inspiratie gaat ervaren.


Wanneer je belichaamd aanwezig bent is het heerlijk om met je zintuigen te gaan werken. En wat prikkelt de zintuigen meer dan lekker eten en drinken?


Ik neem je, indien dit voor ons beide op dat moment geïnspireerd voelt, graag mee in de ervaring van intuïtief koken vanuit flow. Wat dit precies inhoudt ga je vanzelf ontdekken. Maar ik kan je alvast verklappen dat we ongelimiteerde mogelijkheden en het onbekende zullen gaan verkennen. Waardoor je wellicht nog meer gaat leren vertrouwen op je intuïtie en nog meer gaat leren genieten van je eigen creativiteit.


Naast intuïtief koken, zijn er nog vele andere opties om steeds dieper in je lichaam, je zintuigen, je gevoel en de ervaring van belichaamd genieten te komen. We zullen samen aanvoelen welke het beste bij jou en de energie van het moment passen.


Een nieuwsgierige houding, een speelse instelling en de bereidheid om volledig transparant, eerlijk en open te zijn, draagt bij aan de magie van deze dag.

"Wanneer je helemaal aanwezig bent in al je zintuigen, leef je een diep vervullend, sensueel en rijk leven in het NU."

~ Mariëlle Duijndam

Belichaamd Genieten Retraite

1 persoon

met overnachting

van 10:30 tot 09:30

Een transformerende, bijzondere, diepgaande dag in flow met mij, inclusief lunch, diner, ontbijt en verblijf met linnengoed.

€ 960

Incl. 21% BTW

Belichaamd Genieten Retraite

1 persoon

met overnachting

van 10:30 tot 16:30

Twee transformerende, bijzondere, diepgaande dagen in flow met mij, inclusief twee lunches, een diner, een ontbijt en verzorgd verblijf.

€ 1440

Incl. 21% BTW

Belichaamd Genieten Retraite

2 personen

met overnachting

van 10:30 tot 16:30

Twee transformerende, diepgaande dagen in flow met mij, inclusief twee lunches, een diner, een ontbijt en verblijf.

€ 1520

Incl. 21% BTW

"De stilte communiceert meer dan duizend woorden. Kun je jezelf openen voor je allesomvattende essentie die niet in woorden uit te drukken is?"

~ Mariëlle Duijndam

Veelgestelde Vragen

Kan ik beter voor 1 of 2 dagen retraite kiezen?

Dat ligt eraan wat je intentie en je huidige startpunt is:


Hoe voel je je op dit moment? Zit je vast in je lichaam? Zit je vast in je hoofd? Zit je vast in je emoties? Zit je vast in je verhalen? Zit je vast in je leven? Of stroomt het op de meeste vlakken al? Hoe vaster je zit, hoe meer tijd er nodig is om bevroren energie te laten smelten. Hoe meer het stroomt, hoe meer ruimte er komt om aandacht te geven aan het creëren en het manifesteren van het nieuwe.


- De eerste dag gebruiken we vrijwel altijd om steeds dieper te zakken in het ZIJN en het NU. Omdat de meeste mensen daar zo ver van verwijderd leven, kost dit over het algemeen tijd.


- Het kan heel goed zijn dat we ook de tweede dag hier nog tijd aan dienen te besteden. (Indien je geen tweede dag erbij hebt geboekt, kun je later ook altijd terugkomen voor verdieping. Of je retraite ter plekke verlengen indien mijn agenda dat op dat moment nog toelaat.)


- Wanneer je energie helemaal gesmolten is en weer vrij kan stromen, kunnen we deze creërende energie nieuwe instructies mee gaan geven. (Zie ook de informatie bij de veelgestelde vragen over een Quantum Shift Sessie.) Op basis van die instructies zal je leven zich gaan vormgeven en zul je bijpassende inspiratie gaan ontvangen.


- Indien er genoeg tijd is kunnen we samen ook specifiek naar die inspiratie kijken en een beginnetje maken door de eerste simpele stappen te zetten, zodat je vanuit helderheid, plezier en rust thuis de volgende stappen kunt gaan zetten.

Wordt er tijdens deze retraite helemaal niet gesproken?

Er wordt door mij gesproken waar nodig en wanneer dit geïnspireerd voelt, vanuit belichaamd ZIJN in het NU. Ik nodig jou met mijn voorbeeld en energie ook daartoe uit.


De meeste mensen vinden stilte nogal spannend en zijn gewend om een leegte zo snel mogelijk op te vullen...


Maar wat als die leegte er even mag zijn? Wat als je er niet voor weg zou lopen? Wat als dat gevoel van leegte of afwijzing of gebrek aan bevestiging, liefde, warmte of aandacht, dat vrijwel ieder mens kent, eens echt door jou gevoeld zou worden?


Juist in het toelaten van die misschien wel oncomfortabele en onwennige ervaring, kun je je ware zelf - en dat van een ander - op een diepere laag gaan ontmoeten en verkennen.


Misschien is die leegte wel helemaal niet zo leeg als dat je dacht? Misschien leidt het je naar iets wat je totaal niet had verwacht...


Indien je zelfbeschermingsmechanismen omhoog komen omdat je systeem deze nieuwe ervaring niet vertrouwt, zal ik daar licht op schijnen, zodat je die oude gewoontepatronen, vaak gebaseerd op traumatische ervaringen, kunt gaan doorzien en de gekoppelde oude pijn kunt integreren. Hierna voel je je veiliger in jezelf en je leven. Het zal daardoor ook makkelijker voor je worden om jezelf open te stellen, ontspannen jezelf te durven zijn en anderen toe te laten.

Kan er rekening worden gehouden met mijn dieetwensen?

Ja er kan rekening worden gehouden met al je dieetwensen. Aan de andere kant: we gaan intuïtief koken vanuit flow.


Dat houdt onder andere in dat we niet gaan bedenken, maar gaan voelen wat we gaan eten.


Onthoud dus die nieuwsgierige houding, speelse instelling en de bereidheid om volledig transparant, open en eerlijk te zijn, waar ik het hierboven over had. Ook naar jezelf...


Een belichaamde meester kan alles eten en drinken. Wat je erover gelooft is invloedrijker dan hetgeen je tot je neemt.


Geen enkele overtuiging of realiteit is dé waarheid. Het zijn allemaal mogelijkheden in een vloeibare staat van zijn, totdat wij kiezen wat waar en echt is in onze persoonlijke werkelijkheid.


Indien je merkt dat je star vast wilt houden aan bepaalde overtuigingen, wijst dat op onveiligheid in jouw systeem. Je zoekt naar zekerheid buiten jezelf en probeert houvast te vinden, zodat je het 'goede' en het 'juiste' kunt doen, zijn en ervaren. Maar er is niet zoiets als goed en fout, juist en onjuist. Er is alleen oorzaak en gevolg. Dat wat je uitzendt, ontvang je terug. Elke ervaring is waardevol en oké.

Van welke ervaring maak je gebruik?

Ik maak gebruik van jarenlange ervaring. Ik ben mijn bedrijf begin 2010 gestart onder de naam TBP Coaching (The Bigger Picture), maar al ver voor die tijd begon mijn opleiding en training via het leven zelf. Ik bestudeerde mensen al van jongs af aan.


Ik ontwaakte op mijn 14e toen ik de eerste boeken op het gebied van de kracht van mijn bewustzijn las, en beleefde mijn eerste ervaring van verlichting op mijn 24ste. Die ervaring liet me zien dat het leven van nature intens vreugdevol is en wij het als mensen met allerlei laagjes van conditioneringen veel zwaarder hebben gemaakt dan nodig is. Die laagjes van conditioneringen en zelfbescherming ben ik eraf gaan pellen en trouw het avontuurlijke pad van mijn hart gaan volgen.


Ik heb een jaartraining gedaan op het gebied van Tantra (je bewustzijn belichamen en je levensenergie vrij laten stromen in je lichaam, relaties en leven), ik heb alle Avatar trainingen gedaan (bewustwording en tools met betrekking tot de relatie tussen je overtuigingen en je realiteit), ik heb drie cruises met meerdaagse workshops van Abraham-Hicks bijgewoond op het gebied van Bewust Creatorschap en moeiteloos manifesteren wat je wenst met de Wet van Aantrekking, ik heb deelgenomen aan workshops van Dr. Joe Dispenza en daarna veel persoonlijke ondersteuning mogen ontvangen van diverse mentors gespecialiseerd in belichaamde zelfrealisatie en verlicht leven.


Op mijn 40ste kwam alles in mezelf en mijn leven tot rust; een gevoel van met pensioen te zijn en echt te kunnen en mogen gaan genieten van elk moment en elke dag van mijn leven.


Ik 'werk' full-time in mijn bedrijf en heb een heerlijk leven voor mezelf gecreëerd via dezelfde leef- en werkwijze die ik nu aan jou doorgeef.


Ik heb honderden mensen gefaciliteerd, zowel 1-op-1 als in groepen, fysiek en online, die zich ook allemaal ergens op het pad tussen ontwaken en Belichaamd Meesterschap (verlichting) bevinden.


Ik begeleid ook mensen die geïnteresseerd zijn in Moeiteloos Facilitatorschap en zelf op deze manier anderen willen gaan faciliteren vanuit hun eigen organisatie of onderneming. Vraag naar de mogelijkheden van een traject indien je interesse hebt.


Ook ondersteun ik vrijgezellen en stellen, samen met mijn partner Wijbrand, bij het realiseren van Sprankelende Relaties.


Tevens heb ik ook ervaring met high-end en high-value ondernemen en bewaar ik altijd een paar VIP plekjes voor wie een speciaal individueel-, koppel- of groepstraject vanuit de flow in het NU op maat wenst.


Dit doe ik zowel met particulieren, ZZP'ers als met mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, zoals directeuren, managers en teams.


Verlicht Ondernemerschap & Verlicht Leiderschap zijn grote passies van mij waar ik graag over deel, ondersteuning bij bied en steeds dieper in wil duiken samen met anderen.


Deze website, inclusief het logo, de teksten en de techniek erachter, is ook helemaal door mijzelf gemaakt en ingericht. Omdat ik het heel leuk vind om dat te doen. Dus ook op dat vlak heb ik veel expertise in huis en kan ik je van alles adviseren, dankzij meer dan 13 jaar online ondernemen. Simpel en snel starten als ondernemer is niet moeilijk. Je hebt alle tools binnen handbereik om binnen no-time een heerlijk leven én een winstgevend bedrijf te realiseren.


Ik vind het mooi om eraan bij te dragen dat het 'hemelse spirituele' echt een 'aardse bedding' krijgt. Zodat jij, jouw energie, jouw visie en jouw potentie, daadwerkelijk op Aarde kunnen landen en er zodoende zowel door jou als door anderen, met volle teugen van genoten kan worden.

Waar zal de retraite plaatsvinden?

Mijn lieve partner en ik verwelkomen jullie in ons huis:


Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

Gelderland | Nederland


Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.


Vanaf hier kun je lopend naar de uitgestrekte bossen van de Veluwe om uren te wandelen tussen bomen en uitgestrekte heidevelden.


Wil je liever niet bij ons overnachten, of je verblijf in deze prachtige omgeving na de eerste nacht bij ons verlengen, dan zijn er ook vele B&B's in de buurt te vinden, zodat je er zelf een fijne, lange vakantie van kunt maken. Ik raad deze opties aan:


- Erfgoedlogies Landgoedhoeve Vosbergen


- De Rolders Bed & Breakfast


- B&B Slapen op Nr. 1


- B&B De Veldweg

Is jouw partner ook aanwezig?

Ja, zowel ik als Wijbrand werken vanuit huis. Maar we hebben hiervoor allebei onze eigen ruimtes, dus we kunnen allebei ongestoord en rustig onze eigen gang gaan.


Met het eten zul je hem hoogst waarschijnlijk wel tegen komen. Tenzij hij die dag toevallig op pad is voor zijn werk. Zijn liefdevolle, rustige aanwezigheid, pure expressie en unieke perspectief wordt door mensen vaak als een waardevolle aanvulling ervaring.


Indien jullie een koppelretraite boeken als stel, dan zal ik hem erbij vragen wanneer dit geïnspireerd voelt. Zodat wij als stel bepaalde dingen kunnen voordoen, uitleggen of vertellen vanuit onze eigen persoonlijke ervaringen. Zo creëren we samen een bedding, waarin jullie nog makkelijker kunnen zakken, ontspannen, tot jezelf, elkaar en steeds grotere hoogten en diepten van belichaamd genieten kunnen komen.

Address

Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

GLD | The Netherlands

CoC number: 27364717

Quick links

Home

About

My Art

Free Gifts

Connect


Events & Retreats

Community Support

Private Support

Categories

Mastery

Creatorship

Entrepeneurship

Facilitatorship

Leadership


Love & Relations

Work & Finances

Body, Mind & Soul


Newsletter

Leave your email addres below to receive personal updates and special invites:

"Everything you want is already inside of you. It's a frequency, an experience, that you can access right NOW. Together we'll bring it into your body and life."

Terms & Conditions | Privacy Policy | Disclaimer

© 2023 - Mariëlle Duijndam - All rights reserved