Vervuld Leven in Flow

"Vervuld leven in flow gaat over het ervaren van levensvreugde. Levensvreugde trekt energie aan. En energie brengt gepaste overvloed naar je toe: fysiek, mentaal, spiritueel, financieel en relationeel."

Stel je voor dat je elke dag ontspannen wakker wordt. Je hebt heerlijk geslapen en hebt zin in een nieuwe dag. Want je doet alleen nog maar wat je leuk vindt. En je bent ontzettend blij met wie je bent, waar je bent, wat je hebt en hoe je met anderen bent.


Je voelt je lekker in je lichaam; zacht en krachtig tegelijk. De liefde stroomt rijkelijk. Je geest is creatief. Je ervaart volop synchronistische gebeurtenissen in je leven, omdat er veel ruimte is voor spontaniteit en het vertrouwen van de flow in het moment.


Alle ruis is verdwenen. Er is rust in je hoofd, een bijna voelbare stilte. Een diep gevoel van tevredenheid die past bij de gedachte: "Ik ben precies waar ik wil zijn." Dat is wat ik tegenwoordig ervaar. En dit is mogelijk voor iedereen die zich hiervoor openstelt.

"Belichamen wie je werkelijk bent geeft je de grootste garantie op een gevoel van vervulling die je maar kunt krijgen."

~ Mariëlle Duijndam

Quantum Shift Facilitator

Mariëlle Duijndam

Ik begeleid mensen terug naar de oorspronkelijke bron van genieten, binnen in henzelf. Het soort genieten dat geen enkele inspanning van je vraagt om het in stand te houden. Dit gaat over het terugkeren van 'doen' naar 'zijn'. Om vervolgens vanuit 'zijn' weer dingen te kunnen gaan 'doen'. Wat een totaal andere benadering is.


Tegen die tijd is de kans dus groot dat je leven behoorlijk getransformeerd is. Want de manier waarop je je leven inricht dient te passen bij de manier waarop je in jouw leven wilt zijn. Is dit niet het geval, dan zul je het uiteindelijk niet in stand kunnen houden, of tegen een te hoge prijs die je niet wilt betalen. Dat is onnatuurlijk en onnodig.

"Je ware natuur is moeiteloos, vloeiend, stromend, overvloedig en allesomvattend aanwezig. Kun je haar toelaten?"

~ Mariëlle Duijndam

Mijn Cliënten

De mensen die naar mij toekomen voor inspiratie en energetische ondersteuning zijn die reis aan het maken: van doen naar zijn en vanuit zijn weer gaan doen. Het zijn vaak bewuste creators, facilitators, ondernemers en leiders. Of ze gaan dit worden.


Het leven vraagt veel van ze. Althans, dat is vaak de onderliggende overtuiging. Ze ervaren veel druk om te presteren en iedereen tevreden te houden. Vooral zichzelf. Want ze willen veel, omdat ze weten dat ze ook veel kunnen. En kunnen bereiken.


Maar de werkwijze is vaak onbewust dominant en arrogant. De overgave, de zachtheid en het echte diepe vertrouwen zijn meestal ver te zoeken. Naar de buitenwereld kan alles wel mooi overkomen, maar van binnen is het vaak toch een iets ander verhaal...

"Wanneer je mannelijke en je vrouwelijke kant innerlijk in balans zijn, zul je alle tijd, ruimte en vrijheid hebben om te genieten van jezelf, de liefde en het leven."

~ Mariëlle Duijndam

De Transformatie

De transformatie in je bewustzijn, lichaam en leven gaat groot zijn. Wat er allemaal precies gaat gebeuren kunnen we beide van tevoren niet voorspellen. Verwachtingen dien je los te laten, zodat je jezelf kunt gaan laten verrassen door het leven. Daar waar je vroeger altijd strak de touwtjes in handen hield, zul je ze gaan laten vieren.


Daar ondersteun ik je bij. Want de controle loslaten kan heel spannend zijn. Samen ontvangen we alles wat je gedurende dit proces tegen komt. Als eerste navigeren we naar de pure bron van levensvreugde in jou. Wanneer je daar stabiel in bent, kunnen we stappen gaan zetten vanuit zijn. Wat inhoudt dat je keuzes gaat maken. En niet zomaar keuzes, maar echte keuzes vanuit je hart en je ongelimiteerde ware Zelf.


Stap voor stap kan zo het leven verschijnen waarvoor je geboren bent.


Bij elke stap, zorgen we er samen voor dat je mannelijke en je vrouwelijke kant in balans zijn. Zodat je steeds beslissingen neemt vanuit rust, aanwezigheid, heelheid, helderheid en overvloed. Waardoor oude patronen en conditioneringen gebaseerd op drama, lijden en tekort vanzelf vervangen worden en uit je leven zullen verdwijnen.

Address

Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

GLD | The Netherlands

CoC number: 27364717

Quick links

Home

About

My Art

Free Gifts

Connect


Events & Retreats

Community Support

Private Support

Categories

Mastery

Creatorship

Entrepeneurship

Facilitatorship

Leadership


Love & Relations

Work & Finances

Body, Mind & Soul


Newsletter

Leave your email addres below to receive personal updates and special invites:

"Everything you want is already inside of you. It's a frequency, an experience, that you can access right NOW. Together we'll bring it into your body and life."

Terms & Conditions | Privacy Policy | Disclaimer

© 2023 - Mariëlle Duijndam - All rights reserved