Traject

"Tijdens een Belichaamd Genieten Traject ondersteun ik je gedurende een periode die past bij jouw specifieke intentie. Ik wandel als vriend, mentor, inspirator en/of energetische facilitator met je mee, terwijl jij jezelf stap voor stap steeds verder opent om belichaamd te kunnen genieten op elk vlak van je leven. Mijn aanwezigheid maakt het veel makkelijker om alles aan te gaan wat zich aandient op je pad, te zijn wie je werkelijk bent en te delen wat je te bieden hebt."

Wanneer je het effect van een sessie of retraite met mij hebt ervaren, ga je vanzelf beseffen wat een samenwerking met mij voor jouw leven zou kunnen betekenen. Voor ieder mens zal dat weer anders zijn. Want iedereen bevindt zich op een ander punt, heeft andere weerstanden, andere gewoontepatronen en andere verlangens.


Het voordeel van een traject boven losse sessies en retraites, is dat we samen een traject op maat laten ontstaan, vanuit de flow in het moment en ons dagelijkse leven. Dat houdt in dat er veel meer ruimte is voor verrassende wendingen, intuïtieve ingevingen, en spontane acties, die perfect passend zijn bij jou en jouw leven.


Ik raak dieper betrokken bij jou en laat je meer toe in mijn leven. Je krijgt prioriteit in mijn agenda en persoonlijke aandacht op maat tussen sessies en retraites door.


Soms creëer ik iets speciaal voor jou of ik breng je in contact met mensen in mijn netwerk. Het kan ook zijn dat we samen iets gaan ondernemen, iets creëren of organiseren, op reis gaan of zullen werken met de mensen om jou heen...


Om in aanmerking te komen voor een traject, boek je eerst een Diepe Shift Sessie of een Retraite, zodat we elkaar fysiek kunnen ontmoeten. Die ervaring zal duidelijk maken wat de volgende geïnspireerde stap voor ons beide zal zijn.

"Als je niets meer zou hoeven doen, wat zou je dan gaan doen? Daar zit de sleutel tot je levensvreugde en alles wat je wenst."

~ Mariëlle Duijndam

Voorbeelden van de meest voorkomende trajecten

Elk traject is uniek. Wat zich in de praktijk aandient is waar het traject over zal gaan. Toch deel ik hieronder een aantal voorbeelden met je om je een idee te geven.

Liefde & Relaties

Je wilt graag een relatie. Of je hebt al een relatie en wenst daarin meer verdieping, meer verbinding, meer sensualiteit, meer openheid, meer flow en meer vertrouwen. Belichaamd genieten is de sleutel tot dit alles. Hoe meer je (allebei) aanwezig leert te blijven met je bewustzijn in je gevoel, hoe meer je tot jezelf en elkaar zult komen. Ontdek hoe je veiligheid kunt creëren in jezelf, je communicatie en al je relaties. Wat je zelf belichaamt, zul je ook weerspiegeld gaan zien in de ander.

Werk & Financiën

Je wilt graag elke (werk)dag belichaamd genieten, zodat je moeiteloos kunt werken, ondernemen, faciliteren en/of leiding geven. Ruimte creëren voor de intuïtieve flow van het moment in jouw baan, bedrijf of organisatie. Ik ondersteun je bij het laten ontvouwen en doorvoeren van alle veranderingen in jezelf en je omgeving, zodat werkplezier, creativiteit en overvloed vanuit vrijheid kunnen gaan stromen. Het gaat niet om wat je doet, maar om de energie die je consistent belichaamt.

Lichaam & Leven

Je wilt mentaal, emotioneel en fysiek balans ervaren, gelukkig zijn en echt kunnen genieten van het leven via al je zintuigen. Minder denken, meer voelen en zo de schoonheid van het leven en jouw ware zelf steeds meer kunnen waarnemen. Leren omgaan met gedachten, emoties, gevoelloosheid en fijngevoeligheid. Ontdekken wat van jou is om te ervaren en wat niet. Dicht bij jezelf leren blijven, zonder je af te hoeven schermen voor anderen en invloeden van buitenaf.

Ziel & Zingeving

Zingeving vanuit je ziel. Zijn wie je werkelijk bent. Doen waarvoor je hier gekomen bent. Niet wat je zelf bedacht hebt, maar wat je ware zielspad is. Een pad dat zich aan jou zal tonen wanneer jij laat zien dat je er klaar voor bent om het te volgen. Overgave aan belichaamd in het NU Zijn. Het nieuwe multidimensionale bewustzijn verkennen, benutten en sprankelend voorleven. De zoektocht en het werken aan jezelf, je missie en je doelen ten einde laten komen. Echt arriveren in de hemel op aarde...

"De hemel op aarde is al een realiteit. Wij mogen vanuit die realiteit gaan handelen en nieuwe wegen gaan bewandelen."

~ Mariëlle Duijndam

Individueel Traject

1 persoon

3, 6 of 12 maanden

Speciaal traject vanuit flow afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, verlangens, wensen, weerstanden en te doorbreken oude gewoontepatronen.

Prijs op Aanvraag

Incl. 21% BTW

Koppeltraject

2 personen

3, 6 of 12 maanden

Speciaal traject vanuit flow afgestemd op jullie persoonlijke behoeften, verlangens, wensen, weerstanden en te doorbreken oude gewoontepatronen.

Prijs op Aanvraag

Incl. 21% BTW

Groepstraject

1 persoon

3, 6 of 12 maanden

Deelname aan een van de groepstrajecten die ik zowel fysiek als online aanbied om met elkaar dingen te beleven, te creëren, te manifesteren en te realiseren.

Prijs op Aanvraag

Incl. 21% BTW

"Wat zou er gebeuren als je je ware grootsheid gaat belichamen en vanuit de overvloedige flow van je hart gaat leven?"

~ Mariëlle Duijndam

Veelgestelde Vragen

Wat zal de vorm van dit traject zijn?

Dat zal compleet kunnen verschillen per persoon. Tijdens een Diepe Shift Sessie of een Retraite kunnen we elkaar beter leren kennen, kijken hoe de energie stroomt, welke verlangens en weerstanden er zijn. En waar de intuïtieve inspiratie in het moment ons vanzelf naartoe leidt.


Laat je verrassen en sta open voor het onbekende...


De grootste rijkdom die er is, is in het moment vrij te zijn om te doen wat fijn(er) voelt om te doen. Ik laat je graag kennis maken met deze manier van leven en ondernemen.


Hoe meer we onszelf vast zetten met afspraken, verwachtingen en beloftes, hoe minder ruimte er is voor de flow om je mee te nemen op een avontuur dat groter en mooier en/of waardevoller is dan je zelf had kunnen bedenken.

Wat voor groepstrajecten bied je aan?

Mijn groepstrajecten zijn gericht op de volgende passies:


- Sprankelende Relaties

- Belichaamd Meesterschap

- Creatief Ondernemerschap

- Moeiteloos Facilitatorschap

- Verlicht Leiderschap


Per onderwerp organiseer ik op regelmatige basis online en fysieke bijeenkomsten. Jij kunt jezelf daar voor een bepaalde periode voor aanmelden en bij aansluiten, indien dit na een fysieke ontmoeting voor ons beide geïnspireerd voelt.

Van welke ervaring maak je gebruik?

Ik maak gebruik van jarenlange ervaring. Ik ben mijn bedrijf begin 2010 gestart onder de naam TBP Coaching (The Bigger Picture), maar al ver voor die tijd begon mijn opleiding en training via het leven zelf. Ik bestudeerde mensen al van jongs af aan.


Ik ontwaakte op mijn 14e toen ik de eerste boeken op het gebied van de kracht van mijn bewustzijn las, en beleefde mijn eerste ervaring van verlichting op mijn 24ste. Die ervaring liet me zien dat het leven van nature intens vreugdevol is en wij het als mensen met allerlei laagjes van conditioneringen veel zwaarder hebben gemaakt dan nodig is. Die laagjes van conditioneringen en zelfbescherming ben ik eraf gaan pellen en trouw het avontuurlijke pad van mijn hart gaan volgen.


Ik heb een jaartraining gedaan op het gebied van Tantra (je bewustzijn belichamen en je levensenergie vrij laten stromen in je lichaam, relaties en leven), ik heb alle Avatar trainingen gedaan (bewustwording en tools met betrekking tot de relatie tussen je overtuigingen en je realiteit), ik heb drie cruises met meerdaagse workshops van Abraham-Hicks bijgewoond op het gebied van Bewust Creatorschap en moeiteloos manifesteren wat je wenst met de Wet van Aantrekking, ik heb deelgenomen aan workshops van Dr. Joe Dispenza en daarna veel persoonlijke ondersteuning mogen ontvangen van diverse mentors gespecialiseerd in belichaamde zelfrealisatie en verlicht leven.


Op mijn 40ste kwam alles in mezelf en mijn leven tot rust; een gevoel van met pensioen te zijn en echt te kunnen en mogen gaan genieten van elk moment en elke dag van mijn leven.


Ik 'werk' full-time in mijn bedrijf en heb een heerlijk leven voor mezelf gecreëerd via dezelfde leef- en werkwijze die ik nu aan jou doorgeef.


Ik heb honderden mensen gefaciliteerd, zowel 1-op-1 als in groepen, fysiek en online, die zich ook allemaal ergens op het pad tussen ontwaken en Belichaamd Meesterschap (verlichting) bevinden.


Ik begeleid ook mensen die geïnteresseerd zijn in Moeiteloos Facilitatorschap en zelf op deze manier anderen willen gaan faciliteren vanuit hun eigen organisatie of onderneming. Vraag naar de mogelijkheden van een traject indien je interesse hebt.


Ook ondersteun ik vrijgezellen en stellen, samen met mijn partner Wijbrand, bij het realiseren van Sprankelende Relaties.


Tevens heb ik ook ervaring met high-end en high-value ondernemen en bewaar ik altijd een paar VIP plekjes voor wie een speciaal individueel-, koppel- of groepstraject vanuit de flow in het NU op maat wenst.


Dit doe ik zowel met particulieren, ZZP'ers als met mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, zoals directeuren, managers en teams.


Verlicht Ondernemerschap & Verlicht Leiderschap zijn grote passies van mij waar ik graag over deel, ondersteuning bij bied en steeds dieper in wil duiken samen met anderen.


Deze website, inclusief het logo, de teksten en de techniek erachter, is ook helemaal door mijzelf gemaakt en ingericht. Omdat ik het heel leuk vind om dat te doen. Dus ook op dat vlak heb ik veel expertise in huis en kan ik je van alles adviseren, dankzij meer dan 13 jaar online ondernemen. Simpel en snel starten als ondernemer is niet moeilijk. Je hebt alle tools binnen handbereik om binnen no-time een heerlijk leven én een winstgevend bedrijf te realiseren.


Ik vind het mooi om eraan bij te dragen dat het 'hemelse spirituele' echt een 'aardse bedding' krijgt. Zodat jij, jouw energie, jouw visie en jouw potentie, daadwerkelijk op Aarde kunnen landen en er zodoende zowel door jou als door anderen, met volle teugen van genoten kan worden.

Address

Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

GLD | The Netherlands

CoC number: 27364717

Quick links

Home

About

My Art

Free Gifts

Connect


Events & Retreats

Community Support

Private Support

Categories

Mastery

Creatorship

Entrepeneurship

Facilitatorship

Leadership


Love & Relations

Work & Finances

Body, Mind & Soul


Newsletter

Leave your email addres below to receive personal updates and special invites:

"Everything you want is already inside of you. It's a frequency, an experience, that you can access right NOW. Together we'll bring it into your body and life."

Terms & Conditions | Privacy Policy | Disclaimer

© 2023 - Mariëlle Duijndam - All rights reserved