Sessie

"Tijdens een Belichaamd Genieten Sessie ben ik als een antenne die het energetische signaal dat jij wenst te ervaren, voor jou oppikt en naar jou uitzendt. Zo kunnen we energetisch samen op de frequentie van een door jou gekozen versie van jezelf en je realiteit vibreren."

Veel mensen kiezen voor therapie, coaching, healing, lichaamswerk en dergelijken. Vanuit het bewustzijnsperspectief waaruit ik kijk, namelijk jouw heelheid, is dat een omweg. Ik neem graag de kortste route met jou. Maar daar moet je klaar voor zijn.


Mag het simpel zijn? Mag het met een beetje luchtigheid en humor? Mag het kort en krachtig? Mag het diep gaan? Mag het onwennig zijn? Mag het onbekend zijn?


Ik werk graag met mensen die klaar zijn voor simpelheid, eenvoud, gemak, lichtheid, snelheid en een gigantische kracht waar niets anders aan kan tippen.


Je hoeft niets te doen. Het enige dat we nodig hebben is een bepaalde mate van overgave: de bereidheid om los te laten, te openen, te voelen en te vertrouwen.

"Wanneer wij samen afstemmen op de energie van Wie We Werkelijk Zijn, kunnen er ongelofelijke dingen gaan gebeuren."

~ Mariëlle Duijndam

Tijdens de sessie mag je alles inbrengen wat je wilt:

Een vraag, een verzoek, een droom, een wens, een verlangen. Of een oud verhaal, overtuiging, ervaring, herhalend patroon, situatie, gedachte of gevoel waar je mee zit.


Binnen de kortste keren zul je zien dat al het oude in het niets oplost.


We keren samen terug naar het nulpunt, de bron, van waaruit alles is ontstaan, zodat de huidige ervaring, versie van jezelf en van je realiteit daar weer geïntegreerd wordt.


Vervolgens kunnen we nieuwe keuzes gaan maken. En gaan surfen op de stroom van energie die dan op gang gaat komen. Dat is echt vreugde-vol belichaamd genieten!


Wil je het zelf ervaren? Kies dan uit een van onderstaande opties. Neem contact met mij op om een tijdstip te prikken en je betaling te regelen.

"Via de weg van totale overgave en innerlijke verzachting, kom je tot de ervaring en belichaming van je ware zelf."

~ Mariëlle Duijndam

Snelle Shift Sessie

Via de telefoon

1 uur

Ideaal om een verandering te creëren in je huidige perspectief, ervaring, gevoel en situatie, zodat je afgestemd weer verder kunt.

€ 120

Incl. 21% BTW

Quantum Shift Sessie

Online via Zoom

1,5 uur

Ideaal om samen uitgebreid een nieuwe versie van jezelf en je leven te verkennen. En met de opname nog lang na te genieten.

€ 180

Incl. 21% BTW

Diepe Shift Sessie

In mijn praktijkruimte

2 uur

Ideaal om op een zeer diep niveau te ontspannen, issues los te laten en de frequenties van alles wat je wenst te beleven, toe te laten.

€ 240

Incl. 21% BTW

"Gun het jezelf om volledig tot bloei te komen, je licht fel te laten schijnen en je ware kleuren te tonen."

~ Mariëlle Duijndam

Veelgestelde Vragen

Welke sessie is het beste geschikt voor mij?

Je kunt met alledrie de sessies starten. Volg vooral je eigen gevoel. Welke sessie spreekt jou het meeste aan? Boek die.


Verder kan ik je het volgende adviseren:


- Vind je het lastig om (sommige dingen) te voelen en de controle los te laten? Weet je nog niet goed wat het is om belichaamd te genieten? Wil je de tijd hebben om rustig te zakken vanuit je hoofd naar je lichaam, onder begeleiding van mij? Wil je een diepgaande transformatie in je bewustzijn, lichaam en leven beleven? Kies dan voor de Diepe Shift Sessie. Je komt dan in een hele diepe ontspanning, waardoor je lichaam vanzelf op allerlei lagen gaat loslaten en transformeren. Na die ervaring ben je helemaal klaar om ook de andere twee soorten sessies optimaal te kunnen benutten. We beginnen bij een eerste kennismaking met een kopje thee, waarna je comfortabel op mijn behandeltafel komt liggen. Met behulp van mijn energie, lichte aanraking en intuïtieve ingevingen onstaat er vanzelf een innerlijke reis, speciaal op maat voor jou. Je ontvangt altijd precies hetgeen waar je klaar voor bent.


- De Quantum Shift Sessie is perfect voor jou als je al goed in je lichaam, gevoel en bewustzijn aanwezig kunt zijn. Zodat we meteen op het allesomvattende kwantumveld in kunnen tunen en jouw gewenste versie van jezelf en je realiteit kunnen selecteren om belichaamd in aanwezig te zijn en van te gaan genieten. Waarschijnlijk ben je ook al bekend met de wet van aantrekking, kwantumfysica en bewust creëren. Maar dit is geen vereiste. Ik leg je alles uit wat je nodig hebt. Aangezien we je energie tijdens deze sessie gaan versnellen, is het wel belangrijk dat er al een hele fijnvoelende basis in jou aanwezig is op dat moment. Daar zorgen we, indien nodig, samen altijd als eerste voor. Na deze sessie zal je niet meer dezelfde persoon zijn met hetzelfde leven dat je vlak ervoor nog had. Je komt er als een ander mens uit, in een andere realiteit, met een andere manier van kijken, denken, spreken en doen.


- De Snelle Shift Sessie is goed voor een eerste kennismaking, maar vooral ook om in je dagelijkse leven steeds even gebruik van te kunnen maken wanneer je tegen bepaalde dingen aanloopt. Wanneer je voelt dat je niet meer lekker belichaamd aan het genieten bent, wanneer je veel aan het nadenken bent, wanneer je getriggerd bent geraakt en nu vast zit in emoties van waaruit je niet wilt handelen en manifesteren, wanneer je antwoorden en oplossingen wilt ontvangen vanuit voelbare helderheid en je eigen innerlijke intuïtieve weten, wanneer je nieuwe inspiratie wenst te ontvangen, zoals een goed idee voor je relatie, bedrijf, gezin, lichaam of leven, wanneer je even opgetild wilt worden door mijn rotsvaste vertrouwen in jou, je talenten, je grootsheid, je ongelimiteerde mogelijkheden en wie je werkelijk bent... Dat en meer zijn allemaal goede redenen om deze sessie te kiezen. Probeer het gewoon uit en laat je verrassen door de pure perfectie.

Van welke ervaring maak je gebruik?

Ik maak gebruik van jarenlange ervaring. Ik ben mijn bedrijf begin 2010 gestart onder de naam TBP Coaching (The Bigger Picture), maar al ver voor die tijd begon mijn opleiding en training via het leven zelf. Ik bestudeerde mensen al van jongs af aan.


Ik ontwaakte op mijn 14e toen ik de eerste boeken op het gebied van de kracht van mijn bewustzijn las, en beleefde mijn eerste ervaring van verlichting op mijn 24ste. Die ervaring liet me zien dat het leven van nature intens vreugdevol is en wij het als mensen met allerlei laagjes van conditioneringen veel zwaarder hebben gemaakt dan nodig is. Die laagjes van conditioneringen en zelfbescherming ben ik eraf gaan pellen en trouw het avontuurlijke pad van mijn hart gaan volgen.


Ik heb een jaartraining gedaan op het gebied van Tantra (je bewustzijn belichamen en je levensenergie vrij laten stromen in je lichaam, relaties en leven), ik heb alle Avatar trainingen gedaan (bewustwording en tools met betrekking tot de relatie tussen je overtuigingen en je realiteit), ik heb drie cruises met meerdaagse workshops van Abraham-Hicks bijgewoond op het gebied van Bewust Creatorschap en moeiteloos manifesteren wat je wenst met de Wet van Aantrekking, ik heb deelgenomen aan workshops van Dr. Joe Dispenza en daarna veel persoonlijke ondersteuning mogen ontvangen van diverse mentors gespecialiseerd in belichaamde zelfrealisatie en verlicht leven.


Op mijn 40ste kwam alles in mezelf en mijn leven tot rust; een gevoel van met pensioen te zijn en echt te kunnen en mogen gaan genieten van elk moment en elke dag van mijn leven.


Ik 'werk' full-time in mijn bedrijf en heb een heerlijk leven voor mezelf gecreëerd via dezelfde leef- en werkwijze die ik nu aan jou doorgeef.


Ik heb honderden mensen gefaciliteerd, zowel 1-op-1 als in groepen, fysiek en online, die zich ook allemaal ergens op het pad tussen ontwaken en Belichaamd Meesterschap (verlichting) bevinden.


Ik begeleid ook mensen die geïnteresseerd zijn in Moeiteloos Facilitatorschap en zelf op deze manier anderen willen gaan faciliteren vanuit hun eigen organisatie of onderneming. Vraag naar de mogelijkheden van een traject indien je interesse hebt.


Ook ondersteun ik vrijgezellen en stellen, samen met mijn partner Wijbrand, bij het realiseren van Sprankelende Relaties.


Tevens heb ik ook ervaring met high-end en high-value ondernemen en bewaar ik altijd een paar VIP plekjes voor wie een speciaal individueel-, koppel- of groepstraject vanuit de flow in het NU op maat wenst.


Dit doe ik zowel met particulieren, ZZP'ers als met mensen die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, zoals directeuren, managers en teams.


Verlicht Ondernemerschap & Verlicht Leiderschap zijn grote passies van mij waar ik graag over deel, ondersteuning bij bied en steeds dieper in wil duiken samen met anderen.


Deze website, inclusief het logo, de teksten en de techniek erachter, is ook helemaal door mijzelf gemaakt en ingericht. Omdat ik het heel leuk vind om dat te doen. Dus ook op dat vlak heb ik veel expertise in huis en kan ik je van alles adviseren, dankzij meer dan 13 jaar online ondernemen. Simpel en snel starten als ondernemer is niet moeilijk. Je hebt alle tools binnen handbereik om binnen no-time een heerlijk leven én een winstgevend bedrijf te realiseren.


Ik vind het mooi om eraan bij te dragen dat het 'hemelse spirituele' echt een 'aardse bedding' krijgt. Zodat jij, jouw energie, jouw visie en jouw potentie, daadwerkelijk op Aarde kunnen landen en er zodoende zowel door jou als door anderen, met volle teugen van genoten kan worden.

Waar is je praktijkruimte precies?

Mijn praktijkruimte is te vinden op het volgende adres:


Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

Gelderland | Nederland


Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Ook met het openbaar vervoer is het goed bereikbaar.


Vanaf hier kun je lopend naar de uitgestrekte bossen van de Veluwe om uren te wandelen tussen bomen en uitgestrekte heidevelden.


Indien je van ver komt zou je ook bij ons kunnen overnachten in ons gastenverblijf in de achtertuin. In dat geval boek je geen sessie maar een retraite met overnachting. Klik hier voor meer informatie.


Wil je dat liever niet, dan zijn er ook vele B&B's in de buurt te vinden, zodat je er zelf een fijne vakantie van kunt maken. Ik raad deze opties aan:


- Erfgoedlogies Landgoedhoeve Vosbergen


- De Rolders Bed & Breakfast


- B&B Slapen op Nr. 1


- B&B De Veldweg

Address

Valkstraat 11

8191 AV Wapenveld

GLD | The Netherlands

CoC number: 27364717

Quick links

Home

About

My Art

Free Gifts

Connect


Events & Retreats

Community Support

Private Support

Categories

Mastery

Creatorship

Entrepeneurship

Facilitatorship

Leadership


Love & Relations

Work & Finances

Body, Mind & Soul


Newsletter

Leave your email addres below to receive personal updates and special invites:

"Everything you want is already inside of you. It's a frequency, an experience, that you can access right NOW. Together we'll bring it into your body and life."

Terms & Conditions | Privacy Policy | Disclaimer

© 2023 - Mariëlle Duijndam - All rights reserved