Sprankelcoaches & Sprankelleiders opgeleid door Mariëlle Duijndam

sprankelcoaches-sprankelleiders-header-marielle-duijndam-1


marielle_duijndam_gecertificeerde_authentieke_sprankelcoachOp zoek naar een coach gespecialiseerd in de kunst van het moeiteloos magisch creëren & manifesteren met de Wet van Aantrekking?


Wil je graag moeiteloos creëren en manifesteren wat je wenst? Wil je werken met een van de Sprankelcoaches die persoonlijk opgeleid zijn door mij? Hieronder vind je een overzicht van de coaches waaruit je kunt kiezen. Ieder heeft z’n eigen kracht, passie en specialiteit. Met wie voel jij resonantie of een klik?

Sprankelsessies helpen je afgestemd te raken op de frequentie van de realiteit die je wenst te ervaren, waardoor deze zich moeiteloos in je leven zal kunnen manifesteren. Klik hier voor meer informatie.

“We overstijgen elke vorm van rationaliteit en logica. Dingen hoeven niet meer logisch en begrijpelijk te verlopen. We geven de voorkeur aan moeiteloos en meteen. We overstijgen alle illusies rondom tijd, tekort en tegenspoed. Die zijn er niet omdat wij ze niet zien. Wij zien enkel en alleen een zee aan ongelimiteerde mogelijkheden, overvloed en voorspoed. Dat is wat ons Sprankelcoaches maakt.” — Mariëlle Duijndam

Overzicht van de Sprankelcoaches waar je mee kunt co-creëren:

Sprankelcoach-koen-verjans-4Koen Verjans – www.vindjeflow.nl – Heerlen

Alles is energie, stuur je energie en zie hoe je leven moeiteloos volgt. Op een frisse, praktische en uitdagende wijze staat Koen voor het optimaal sturen van je energie, daarmee wordt je heer en meester over je eigen leven. Koen staat voor moeiteloos en genieten. Gedreven als hij is, kan hij juist ook de ‘kleine dingen’ in het leven enorm waarderen. De passie van Koen is om mensen te zien floreren. Hij gaat meteen recht naar de kern van jouw vraag om van daaruit op krachtige wijze je droom te verwezenlijken.

Daarnaast heeft Koen meer dan 15 jaar werkervaring in een multinational op het gebied van project management en marketing management. De combinatie van dit zakelijk inzicht met Sprankelcoach maakt hem bij uitstek geschikt om jou als ondernemer je business te laten floreren.

Voel je vrij om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, dit kan ook online plaatsvinden.

Sprankelcoach-Gabrielle-Dupre

Gabrielle Dupre – www.cbala.nl – Zeist

Gabrielle is een heerlijke, spontane, blije, sexy, spring-in-het-veld en staat te popelen om je de bewuste artiest te laten worden in je eigen mooie wereld. THE ART OF POSSIBILITY heeft ze op haar arm laten tatoeëren en deze woorden staan voor de kunst van het bewust creëren van je realiteit en de herinnering aan de enorme hoeveelheid mogelijkheden in het kwantumveld waaruit je altijd kunt kiezen. Op een speelse manier helpt ze je graag om je droomleven te realiseren, in contact te komen met een diep gevoel van dankbaarheid en smoorverliefd te worden op jezelf en je leven. Haar leven als partner, moeder en zelfstandig ondernemer is zoveel simpeler, overzichtelijker en leuker geworden sinds het ontdekken van de wet van aantrekking en het volgen van de Opleiding tot Sprankelcoach®, dat ze die kunst met liefde aan je doorgeeft. Moeiteloos verkocht ze al haar eigen huis, zoals je hier kunt lezen, en sindsdien stroomt de magie overvloedig…

Sprankelcoach-Vanessa-van-LoonVanessa van Loon – www.growtohappiness.nl – Utrecht

Vanessa heeft eerder in haar leven donkere periodes gekend maar inmiddels heeft ze geleerd hoe ze voor zichzelf een moeiteloos, licht en vrolijk leven kan creëren. In haar vrije tijd danst ze heel graag salsa waardoor ze automatisch in een hoge energetische vibratie komt. Ze weet namelijk hoe belangrijk het is dat je je goed voelt en is hier zelf een stralend voorbeeld van. Vanessa brengt jou ook graag in contact met de hogere energetische vibraties waardoor ook jij jouw diepste verlangens kan gaan manifesteren in je leven. Ze heeft zich gespecialiseerd in het begeleiden van dertigers maar ook anderen zijn uiteraard welkom om van haar te leren hoe je je eigen unieke droomleven kan creëren. Vanessa werkt in haar coaching onder andere met intuïtiekaarten; een prachtige manier om jou meer in contact met je eigen ziel te brengen. Ze straalt een enorme rust uit en kan goed luisteren. Ze heeft een hele fijne energie en je voelt je gauw op je gemak bij haar.

sprankelcoach-hellen-van-rooijenHellen van Rooijen – www.happylifecoach.nl – Hoofddorp

Hellen houdt van recht door zee en geen excuses. Ze vindt het heerlijk om te weten dat wij allen de creator zijn van ons eigen leven. Het maakt haar niet uit wat je droom is, als jij de beslissing neemt dat je die droom wilt realiseren, dan helpt Hellen je graag om deze moeiteloos te manifesteren. Haar hele leven is enorm veranderd als gevolg van het bewust leren samenwerken met de Wet van Aantrekking. Ze manifesteert nu geld voor de lol, vlinders komen op haar verzoek een tijdje op haar vingers zitten, ze voelt zich per dag alleen maar jonger en jonger worden en haar relatie is een feest omdat haar man inmiddels net zo enthousiast is als zij over deze totaal nieuwe levensstijl. Naast haar passie voor coaching zit ook het zingen haar in het bloed. Ze is een ervaren operazangeres en heeft in 2011 een open podium opgericht om klassieke zangers de gelegenheid te geven om op te kunnen treden. Kortom; Hellen is een echte sprankeldiva die weet waar ze het over heeft.

sprankelcoach-harma-barelds-2 Harma Barelds – Assen

Harma staat voor kracht vanuit moeiteloosheid. Ze voelt zichzelf een ontdekkingsreiziger in de wereld van mogelijkheden en vindt het heerlijk om samen met anderen te reizen. Ze GENIET als mensen hun eigen kracht en essentie her-ontdekken. Haar energie is warm en dat zorgt ervoor dat je jezelf al snel veilig en vertrouwd bij haar voelt. Ze kan je heel goed leren vertrouwen op het volgen van wat goed voelt. Andere kenmerken van haar zijn: inspirerend, verbindend, hoogintuïtief en vernieuwend en ze heeft een open mind en open hart. Het is voor haar duidelijk dat ze onderdeel is van een groter geheel en ze vindt het heerlijk om mensen samen te brengen en vanuit co-creatie creatieve projecten, concepten en andere bewegingen te realiseren. Met haar enthousiasme zal ze je weten te inspireren zodat je zin krijgt om samen aan de slag te gaan. Dus als je thuis wilt komen bij jezelf óf iets gaafs en groots in de wereld wilt zetten, dan moet je bij Harma zijn.

Sprankelcoach-Miriam-HimmiMiriam Himmi – Amsterdam

Stilte in jezelf ervaren, helder zijn in je denken en weten, vrede hebben met wat is, jezelf vrij voelen en onvoorwaardelijk zijn in de liefde naar jezelf en daarmee automatisch ook naar anderen. Jezelf krachtig en sterk voelen in wie je bent en weten dat je nieuwe jij gezien mag worden. Het gevoel ervaren dat je in het hier en nu in de hemel bent en verder niets meer nodig hebt. Weer spelen zoals een kind dat doet, waar je ook bent en in welke situatie dan ook. Daar staat Miriam voor. De kans is groot dat je jezelf in het contact met haar zo licht als een veertje gaat voelen en zin krijgt om te vliegen. Niet omdat het moet, maar omdat je het wilt, moeiteloos… Daarnaast is ze vanuit haar levenservaring als moeder van twee jonge kinderen de traditionele vorm van moederschap totaal aan het transformeren. Moederliefde en zelfliefde zijn onderwerpen naar haar hart, omdat die twee met elkaar verbonden zijn. “Uiteindelijk wil iedereen graag een gelukkig gezin waar onvoorwaardelijke liefde centraal staat.”, zegt ze. “En dat kan in het hier en nu, samen met andere bewuste (toekomstige) mama’s.”

arjen-tolk-circuit-sprankeldagArjen Tolk – Delft

Arjen is mijn eigen levenspartner en vanzelf gegroeid in zijn rol als Sprankelcoach. Toen we elkaar leerden kennen had hij nog nooit van de Wet van Aantrekking gehoord. Met een grote passie voor techniek, auto’s en snelheid, is hij van nature zeer praktisch en rationeel ingesteld. Maar juist het ontdekken van de kracht van moeiteloos creëren, zorgde ervoor dat alles in balans kwam. Hij werd lichter en vrolijker, leerde meer te voelen en te vertrouwen op zijn innerlijke inspiratie, kreeg meer zelfvertrouwen en alle projecten waar hij van droomde kwamen nu ineens echt goed van de grond. Partners, kopers, de juiste onderdelen, alles diende zich op het juiste moment aan. Hij begon de verbanden te zien tussen wat hij zelf energetisch uitzond en in de vorm van ervaringen terug ontving. Zo groeide de overtuiging dat hij zelf de creator is van zijn eigen leven en dat niets of niemand hem hierbij in de weg kan staan. Inmiddels is hij mijn persoonlijke go-to coach wanneer ik zelf the bigger picture weer even kwijt ben en dan weet hij me met onvoorwaardelijke liefde en aandacht weer terug te leiden naar mijn essentie. Als partners hebben we heel veel ontdekt over moeiteloos creëren & manifesteren binnen een relatie en via Sprankelretraites op de mooiste plekken in de wereld geven we die kennis graag door aan andere stellen. Daarnaast kun je met Arjen het racecircuit op voor een onvergetelijke Sprankeldag en persoonlijk gecoacht worden.

Ben je geïnteresseerd in het werken met een van deze Sprankelcoaches?

Laat dan hieronder je naam, je mailadres, de naam van de coach waar je voorkeur naar uitgaat en een berichtje met een korte beschrijving van je vraag/verlangen achter. Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Of neem direct contact op met hen via hun eigen website.

Al deze Sprankelcoaches zijn zowel in staat om telefonisch, via Skype als op locatie te werken.

Voornaam:

Achternaam:

E-mail::

Mijn voorkeur gaat uit naar deze Sprankelcoach:

Bericht

Wil je zelf ook Sprankelcoach worden en hierboven vermeld worden?

Wil jij jezelf als coach of (bege-)leider graag specialiseren in het werken met de Wet van Aantrekking? Meld je dan aan voor de Opleiding tot Authentieke Sprankelcoach & Revolutionaire Sprankelleider. Klik hier voor meer info.

Wil je een van de Sprankelcoaches waarderen?

Heb je een of meerdere Sprankelsessies beleefd met een van de Sprankelcoaches en wil je jouw waardering voor deze persoon met mij delen? Klik dan hier en laat een berichtje achter voor jouw coach. Dat waarderen we!