Sprankelsessie

Heb je een wens die je werkelijkheid wilt laten worden? Een levensdroom die je om wilt zetten in een droomleven? Een verlangen dat je graag wilt vervullen? Maar dan wel moeiteloos en met heel veel plezier? Dan ben je bij mij en mijn Sprankelcoaches aan het juiste adres! Wie zich eenmaal bewust is van de Wet van Aantrekking kan nooit meer terug naar het idee dat het leven je overkomt. Als je eenmaal weet dat je zelf de creator bent van je eigen leven en dat het natuurlijk is dat al je dromen uitkomen, dan wil je er uiteraard ook het meest gave leven óóit van maken. Toch? Nou, daar helpen we je graag bij!

Ik was een van de eerste coaches gespecialiseerd in moeiteloos creëren en manifesteren met de Wet van Aantrekking, in Nederland. Sinds 2010 heb ik heel veel Sprankelessies mogen begeleiden. De ervaring die ik in die 6 jaar heb opgedaan, ben ik vervolgens weer gaan doorgeven aan andere mensen die van ‘alledaagse magie’ hun werk wilden maken. Het resultaat is een krachtig superteam van Authentieke Sprankelcoaches – ieder met hun eigen passie en specialiteit.

Sprankelsessie

Een Sprankelsessie is een sessie waarbij jouw Sprankelcoach samen met jou intuned op de realiteit die jij jouw werkelijkheid wilt laten worden. We helpen je bewust te worden van alles wat de manifestatie van deze realiteit in jouw geval nog in de weg zit en zorgen ervoor dat je perfect afgestemd raakt op wat je wilt.

Het is namelijk net als met een radiozender: Zit je tussen twee zenders in, dan hoor je ruis. Ben je afgestemd op jouw favoriete station? Dan hoor je de muziek die je graag wilt horen. En zo is het ook met je realiteit. 

Sprankelcoaches helpen je het signaal van jouw voorkeursrealiteit te vinden, te herkennen en leren je om bij te sturen in je leven wanneer je het signaal uit het oog verliest in de perikelen van het dagelijks leven. En dat overkomt iedereen op dit pad van moeiteloos creëren. Samen sta je nou eenmaal sterker, is het makkelijker om je koers vast te houden, in jezelf te gaan geloven en plezier te hebben met dit alles.

We staan voor je klaar en hebben veel zin in om met je aan de slag te gaan!

Als je eraan toe bent om alle angst, onzekerheid, zwaarte, drama, hard werken en andere onnodigheden achter je te laten en zin hebt om te gaan voor licht, speels, moeiteloos, sprankelend, magisch en van-Zelf, dan kun je nu lid worden van de Sprankelcommunity of gebruik maken van een Sprankelfoongesprek of een Sprankeldag.

Schrijf je in voor de Sprankelmail op de nieuwe Sprankelparadijs website om geïnformeerd te worden over alle mogelijkheden.