We zijn verhuisd naar het Sprankelparadijs!

Na 4 jaar dankbaar gebruik gemaakt te hebben van deze website was het tijd om door te groeien. Ik voelde dat ik behoefte had aan meer mogelijkheden dan dat deze website me hier kon bieden. En dus zijn we verhuisd. Naar het Sprankelparadijs. Want tja, als je gaat verhuizen, dan kun je het maar beter gelijk goed doen, toch?

De afgelopen maanden ben ik bezig geweest met het neerzetten van een Sprankelparadijs. Een co-creatie platform voor Sprankelaars van over de hele wereld, beginnend bij Nederland en België. Het begin van een Sprankelparadijs Beweging. Een Movement of Allowing en een Gathering of Teachers, zoals Abraham-Hicks zou zeggen.

Ken je het filmpje van Abraham-Hicks met de titel: Gathering of Teachers?

Daarin vertellen ze er alles over. Het is nu een van de filmpjes die te zien is op de homepage van het Sprankelparadijs. En nu, ik geloof een jaar of 6 later, raakt het zien ervan me nog steeds. Dit is altijd al mijn hartsverlangen geweest. En misschien het jouwe ook wel…

Co-creatie met de nieuwe Sparkle Webmaster

De Mastery of Alignment website was een tussenfase. De opstap naar de website van het Sprankelparadijs; een prachtige site die ik niet had kunnen realiseren zonder de ongelofelijk fijne samenwerking met Antal Hendrix van Spronsen, van Blauwe Nacht, een webdesigner die niet alleen technisch superhandig is, maar ook vanuit gevoel en alignment werkt. Samen hebben we grootse plannen voor een internationaal sparkleweb, maar daarover later meer…

Wat het Sprankelparadijs precies is, valt niet in een paar woorden uit te leggen. Als ik er iets meer mag gebruiken dan zou ik dit zeggen:

Een universum van mogelijkheden

Het Sprankelparadijs is een universum van mogelijkheden. Moeiteloos leren creëren, samen manifesteren, experimenteren en expanderen als multidimensionale wezens in een goddelijk fysiek lichaam. Landen in je eigen Sprankelparadijs en samen de Hemel op Aarde ervaren.

Van een Bedrijf naar een Beweging

Het Sprankelparadijs is een bedrijf, maar meer dan dat nog is het Sprankelparadijs een beweging. Het is een multidimensionaal levend orgaan dat moeiteloos in alle richtingen kan groeien. Niemand weet wat er precies gaat gebeuren. Het pad zal zich ontvouwen…

Sprankelend & Spontaan Leven

Dit platform maakt het mogelijk om een compleet sprankelend, spontaan en avontuurlijk leven vanuit het NU-moment te kunnen leven, zowel voor hen die nieuw binnen komen stromen, als voor hen die vanzelf doorgroeien tot leden van het Sprankelteam en/of de Sprankelcommunity.

Beweging van ‘toelaten’

We helpen mensen bewust worden van hun eigen goddelijkheid en de manier waarop ze elk moment opnieuw hun eigen realiteit manifesteren. De Wet van Aantrekking is een groot onderdeel van het bewustzijn dat we verspreiden. Maar meer nog dan dat we onze gewenste realiteit ‘aantrekken’, alsof het van buitenaf moet komen, geloven wij dat de gewenste realiteit al in onszelf bestaat en dat we onszelf enkel hoeven openen om de frequenties en gevoelens van die realiteit toe te laten. Vandaar de uitspraak: Movement of Allowing. Het is een wereldwijde beweging van ‘toelaten’. De vibraties toelaten van het droomleven dat jij hier en nu wenst te ervaren.

Moeiteloos ondernemen

Daarnaast is het Sprankelparadijs een platform voor mensen die resoneren met de visie en vibratie van het Sprankelparadijs om moeiteloos te co-creëren. Wij geloven dat het in essentie niet draait om het hebben van een succesvol bedrijf, maar om het hebben van een heerlijk leven. Een leven waarin je enkel doet wat jij het allerleukste vindt en gebruik maakt van de diensten van anderen om jou aan te vullen waar je dit goed kunt gebruiken. Zo komt ieder van ons het beste tot z’n recht en wordt ondernemen ook nog eens veel leuker!

We zijn nog maar net gestart met het realiseren van alle ideeën die we rondom werkelijk Moeiteloos Ondernemen hebben, maar ik kan je zeggen dat er veel moois aan komt…

Ik zou zeggen: genoeg gezegd hier. Ga zelf lekker een kijkje nemen!

Klik hier om naar het Sprankelparadijs te gaan

Dankjewel voor alles wat we hier gedeeld hebben,
en ik hoop je weer tegen te komen aan de andere kant!

Stromende sprankels,

Mariëlle Duijndam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *